ABOUT BLACK

Öppet/Opening Hours:

STÄNGT/CLOSED

Adress/location:

Södertorg 16 (Söderport). Visby. Gotland. Sweden. Earth. Milky Way. Universe.

 

 

BLACK ONE LOVE – STREET FOOD. BAR. LOVE.

Black One Love är en street food-krog med brinnande intresse för ekologisk och närproducerad gatumat i kombination med recycle-tänk. Vi älskar gatans kultur, mat, konst och musik. Och vi älskar svart! Stora delar av krogen är skapad av återvunna lastpallar, spillvirke och second hand-prylar. Vi som driver Black är ett kreativt kollektiv som går under namnet Kompisfamiljerna. Vi driver även krogen Guldkaggen i Burgsviks hamn på Gotland.

Black is a mix of street tavern, restaurant and bar located close to Söderport in Visby, Gotland. It serves street food and drinks directly out onto the street. There is also a hidden bar in the backyard behind the ”black fence” at Söderport called BLACK One Love. We play all kind of good music but mostly a mix of old school and contemporary reggae and hiphop-jazz. 

 

 

 

 

 

OUT LOOK SSSSCHYBlackmeny 1 Blackmeny 2PEOPLE  Black uteservering Södertorg 16 Visby Black uteservering Black vid Söderport Black by night Black Södertorg 16 Visby Black lejon BLACK skylt

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

All pictures borrowed from Pinterest and Instagram Black